Gebedsbox voor kinderen 
Kinderen leren tijd met Jezus door te brengen

Even voorstellen....
De manier waarop we elkaar leerden kennen is creatief door God geleid. Rieneke en Ellie zijn al lange tijd met elkaar bevriend en trekken als jonge gezinnen veel met elkaar op. Geraakt door hoe Jezus omgaat met kinderen en vanuit  diep verlangen jonge kinderen bekend te maken met Jezus, ontstond de Gebedsbox die we samen ontwikkelden, om onze kinderen mee te nemen in wandel met Hem. We merkten de impact op hen en ontwikkelden de box door, verlangend tot zegen te zijn voor vele andere gezinnen. Martin verlangde er naar om zijn talenten in te zetten voor de Gebedsbox, omdat hij van dichtbij ziet hoe God werkt door de Gebedsbox heen, en hierin graag tot zegen is.
Rieneke werkt als leerkracht op de school waar de kinderen van Johan naar toe gaan en zij ontmoetten elkaar en spraken over de Gebedsbox.  Johan kreeg een box te leen om met zijn kinderen mee aan de slag te gaan. Dit maakte zo'n indruk op hen, dat hij besloot mede teamlid te worden. Johan is een inspirator en diep verbonden met de Heer en vol passie om Zijn Koninkrijk te verbreiden. Thorsten en Ellie ontmoeten elkaar voor een gesprek. Dit was zonder twijfel door de Heer geleid. Het idee van de gebedsbox is in zijn hart geland. In de loop van de tijd hebben we besloten om samen de "stichting Kids of Glory" op te richten.

Ellie van Heerde

Ellie van Heerde

Voorzitter

Ik ben Ellie, getrouwd met Martin en samen hebben we 2 kinderen, Lukas en Lieke. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als begeleider van LVB-jongeren in de zorg. Ik houd van het buitenleven (tuinieren, wandelen), sporten en lezen. Ook ben ik graag creatief bezig. Ik houd ervan om de ideeën die in mijn hoofd zijn, concreet vorm te geven. Zo is het ook gegaan met de gebedsbox. Wat ben ik altijd onder de indruk van hoe Jezus omgaat met kinderen! Daarom is het mijn diepe verlangen om anderen te zegenen met de gebedsbox.

Martin van Heerde

Martin van Heerde

Penningmeester

Ik ben Martin, getrouwd met Ellie en vader van Lukas en Lieke. Met veel plezier ben ik werkzaam in de ICT. In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit met de kinderen, sport ik en lees ik graag. Van dichtbij heb ik het proces van het ontstaan van de gebedsbox meegemaakt en ik ben dankbaar om nu als teamlid mee te werken aan de verbreiding. Ik bid dat het velen tot zegen zal zijn.

Johan den Hartogh

Johan den Hartogh

Secretaris

Ik ben Johan en getrouwd met Hannah. We hebben 4 geweldige kinderen. Vijf jaar geleden hebben we Stichting Justice House of Prayer opgericht. Hier wordt een groot deel van mijn roeping zichtbaar. Dat mensen veel tijd met Jezus doorbrengen! Dit huis van gebed in Den Haag heeft als missie om 24/7 God te aanbidden. En te bidden voor elkaar en de stad. Ook ga ik een paar keer per week langs ondernemers om te bidden en profeteren. In het dagelijkse leven vind ik het best lastig om mijn kinderen te leren bidden. De Gebedsbox geeft mij een concrete tool in handen om hier toch handen en voeten aan te geven. Mijn verlangen is dat kinderen al heel jong de stem van God leren verstaan en dat ze een rijk gebedsleven ontwikkelen.

Rieneke Pieterse

Rieneke Pieterse

Bestuurslid

Ik ben Rieneke Pieterse. Kinderen hebben een bijzondere plek in mijn hart! Mijn man André en ik zijn pleegouders van 2 jongens en 2 meisjes in de leeftijd van 8 tot 13 jaar. Binnenkort starten wij met z'n zessen een nieuw avontuur en worden we gezinshuis. 1 dag in de week werk ik als kleuterjuf in Den Haag. Al vanaf dat onze kinderen peuters waren bedenken Ellie en ik ideeën waarmee we hen kunnen helpen om Jezus te leren kennen. Omdat ik geloof dat het inzetten van zoveel mogelijk zintuigen de beleving bij kinderen versterkt, ben ik super enthousiast over de gebedsbox!

Thorsten Weiss

Thorsten Weiss

bestuurslid

Ik ben Thorsten, vader van 2 kinderen en leef met mijn partner en haar zoon samen in een samengesteld gezin. Ik ben ondernemer en leid mijn bedrijf met bijbelse wijsheid en geef Jezus ook daar de eerste plaats. Ik houd van alles wat de natuur ons schenkt en help mensen om gezonde gewoontes in hun leven te integreren. Mijn verlangen is dat kinderen in hun puur bestaan de liefde van Jezus ontdekken en daardoor een zegen kunnen zijn voor hun omgeving.